hoardingboek

blog

Hilde Verdijk, Klazien Lambregtse, Annelie Brummer, Ingrid Tielemans en Divya van den Berg hebben samen een boek geschreven: Hoarding, opruimen en ordenen met problematische verzamelaars. Alle vijf zijn ze gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met verzameldrang. Menno Norden, gz-psycholoog bij Eleos heeft meegeschreven aan de theoretische onderbouwing. Aan de hand van verhalen uit de praktijk wordt helder beschreven hoe je als professional op een effectieve en respectvolle manier orde kunt scheppen in de chaos. 

nieuws

Vijf collega's: Hilde Verdijk, Ingrid Tielemans, Annelie Brummer, Divya van den Berg en Klazien Lambregtse hebben vanuit hun kennis en ervaring als professional organizer een boek over hoardingproblematiek geschreven voor een brede groep professionals. Menno Norden, GZ psycholoog van Eleos heeft een onderbouwing geschreven als behandelaar van cliënten met hoardinggedrag.

Vanaf 17 mei 2023 ligt het boek in de boekwinkel. Hoarding, opruimen en ordenen met problematische verzamelaars,  paberback ISBN 9789024455577 e-book ISBN 9789024455614 Boom Uitgevers

Subscribe to RSS - hoardingboek